FRI FRAGT | Dag til dag levering

Forord

MIXTAPES

T.G.I.M. Mixtapes er Mixtapes fra vores DJ's.

Vi smider et nyt Mixtape på gaden hver mandag (T.G.I.M), fordi vi elsker mandage og vil have resten af verden til at hade dem mindre. Vi har flere tusinde lyttere hver uge, og du kan høre og finde din ynglings-DJ, inden du foretager din booking.

Ambitionen med Rope Of Dope er at give DJ's en platform med maksimal plads til udfoldelse uden regler og krav, som hæmmer DJ'en i at være kreativ og eksperimenterende med sin musik. Rope Of Dope tilbyder sine DJ's at spille på de bedste klubber - ikke bare i København, men i hele Danmark. Hver mandag på Le Gammeltoft's Heartbeats Radio og efterfølgende til Gratis Download & Streaming på sitet inklusiv uddybende tekst fra DJ'en og Trackliste.

 

 

ROPE OF DOPE CLOTHING

Rope Of Dope Clothing er vores eget brand. Det startede som merchandise til Rope Of Dope, men er i dag et anerkendt brand. Som det gælder for vores DJ's, Events & Produkter udvælger vi også her nøje de butikker, som vi mener, kan skabe de rigtige rammer for vores produkt. Du kan købe Rope Of Dope Clothing på Ropeofdope.dk og i førende butikker

 

 

ROPE OF DOPE WEBSHOP

Som en naturlig del af udviklingen, har vi opdateret webshoppen med andre veletablerede brands, der som os selv, satser på kvalitet og det gode renommé. Vi er dermed gået fra at være et enkeltstående brand, til at blive en livsstilsbutik.

Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express Diners Maestro MobilePay PayPal Discover E-Check